Udgået Sirius Breeze dyne | 140 x 220 cm

Udgået Sirius Breeze dyne | 140 x 220 cm

Før DKK 3.499,00
DKK 999,00
SparDKK 2.500,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Vi sender straks.

● Enkeltdyne med ekstra længde

● Helårsdyne

● Den ene side er kølende

●  OEKO-TEX certificeret
Beskrivelse
BEMÆRK: Dynen er en restvarer, hvilket er derfor, dynen er sat så meget ned. Vi har et begrænset antal. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Denne lækre dyne er fyldt med lækre andedun og 70% småfjer og betrukket med en lækker bomuld. Breeze dynen har en hvid og en blå side. På den blå side er der et kølende outlast på. Hvis du har det til den varme side, når du sover, så kan breeze dynen være noget for dig, da det kølende outlast går ind og regulere din kropstemperatur.

Dynen er 140 x 220 cm. Det er derfor en almindelig enkeltdyne med ekstra længde. Dynen kategoriseres som en helårsdyne. Du vil dermed kunne bruge dynen året rundt.

Dynen kan vaskes ved 60 grader i din vaskemaskine. Vi anbefaler dog ikke, at du vasker dynen ofte, da vask nemmest kan ødelægge indholdet i dynen. Hvis dynen bliver for flad, kan du smide den i din tørretumbler for at få den til at tørre dunene ud, og dermed få den til at blive mere fluffy.

Dynen er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at puden er testet og fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. Derudover så er dynen også NOMITE certificeret, hvilket betyder, at dynens vår er så tætvævet at husstøvmider har svært ved at trænge ind i dynen,
Specifikationer
Type
Dundyne med med andedun
Størrelse
140 x 220 cm
Konstruktion
Kassettesyet
Varmegrad
Helårsdyne
Bæreevne
425 ( 7 )
Sval/lun/varm
Lun
Vår
100% bomuld
Dunklasse
Klasse 1 dun
Vask
60 grader
Oekotex
Ja
Tørretumbling
Ja
Nomite (husstøvmide tæt vår)
Ja
Fyldvægt
770 g
Produktion
Dansk

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro