Tempur hovedpuder

Tempur hovedpuder

Her finder du vores udvalg af Tempur hovedpuder. Alle Tempur hovedpuder er kendetegnet ved høj komfort og super kvalitet. Tempur er kendt og anerkendt verden over for deres produkters trygfordelende egenskaber. Tempur hovedpuder er ingen undtagelse og er derfor et godt udgangspunkt for en god nattesøvn. Vi har samlet et udvalg af forskellige typer af puder og rejsepuder fra Tempur, så du kan finde den, der passer dig bedst.
BEMÆRK: vi har Tempur hovedpuder på tilbud lige nu.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

TEMPUR og NASA

Der er få der ved det, men når du køber en TEMPUR pude, investere du sådan set i en teknologi som oprindeligt var tiltænkt amerikanske astronauter. I løbet af 1970'erne udviklede NASA et trykabsorberende materiale som skulle fjerne noget af belastningen fra astronauterne under turen i rummet. Dette produkt så forskere fidusen i og videreudviklede det til et materialer der kunne anvens i søvnprodukter.

For at gøre en lang historie kort, så er TEMPUR det eneste madras og pude mærke, som har tilladelse fra US Space Foundation at anvende Certified Technology Seal. TEMPUR har nemlig bygget videre på teknologien fra 70'erne og skabt en lang rækker produkter på baggrund af teknologien, med henblik på at tilbyde forbrugerne et produkt der kan give den absolut bedste nattesøvn.

Derfor køber du meget mere end blot en pude eller en madras, når du vælger et TEMPUR produkt. Du tager del i et innovativt foretagende som konstant videreudvikler og forfiner den komplekse teknologi som har dannet rammen om den gode søvn igennem mange år.
Om Søvn & Comfort

Vestjyllands største specialbutik med senge og tilbehør i den bedste kvalitet. Hos Søvn & Comfort er service og kvalitet i højsæde. Butikken er ejet af Flemming V. Kristensen, der har været i branchen siden 1980, samt Ergoterapeut Berit Kloster. Vores fornemste opgave er at finde den rigtige seng og det bedste tilbehør til kunderne. Ikke to mennesker er ens. Derfor har vi et bredt sortiment, vi som specialbutik kan stå indenfor. I afdelingen Hästens findes det komplette sortiment fra Hästens, hvoraf de fleste findes på vores lager til øjeblikkelig levering. I afdelingen "Søvn & Comfort" spænder udvalget af senge fra bla Dunlopillo og Wonderland over Sopire, Vi-Spring og Curem.
Velkommen på:
HERNINGVEJ 76. 7500 HOLSTEBRO
Mail

åbningstider

Mandag:10.00 - 17.30
Tirsdag:10.00 - 17.30
Onsdag:10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag:10.00 - 17.30
Lørdag:10.00 - 14.00
Mail

Velkommen på:
Herningvej 76. 7500 Holstebro

kunderservice

Lig ikke søvnløs med spørgsmål til vore produkter. Vi sidder klar ved telefonen og vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Telefontid: mandag -fredag 10.00-17.30 Lørdag 10.00-14.00. info@sovn-comfort.dk

Søvn & Comfort   >   Holstebro    >   Tlf.: 97 42 02 77