Sopire White bomuldssatin sengetøj egyptisk bomuld 240x220
Sopire White bomuldssatin sengetøj egyptisk bomuld 240x220

Sopire White bomuldssatin sengetøj egyptisk bomuld 240x220

DKK 1.199,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Vi sender straks.


●  Lækker blødt

●  Sengetøj i egyptisk bomuld

●  Sengetøj til dobbeltdyne (King Size)

●  Lynlås i dynebetrækket

● OEKO-TEX certificeret
Beskrivelse
Dette lækre sæt sengetøj er lavet i en lækker og egyptisk bomuld. De egyptiske bomuldsfibre er længere end de almindelige bomuldsfibre, hvilket gør at sengetøj i egyptisk bomuld er blødere end sengetøj i almindelig bomuld. Vores Sopire White sengetøj er lavet i en god og lækker kvalitet. Sengetøjet er lækker blødt og tætvævet. Du har derfor sengetøj i mange år. Sengetøjet er i et klassisk og stilrent design, og passer ind i alle soveværelser.

Farven på sengetøjet er klassisk hvid. Sengesættet består af et dynebetræk på 240 x 220 med, og passer derfor til en større dobbeltdyne(kingsize). Der medfølger 2 hovedpudebetræk.  Hovedpudebetrækkene er 60 x 63 cm og passer til en almindelig hovedpude i dansk standardstørrelse. Hovedpudebetrækkene lukkes med en kuvertlukning. Pudebetrækkene er dekoreret med fine og klassiske detaljer. Der er en spejlkant rundt i siden på hovedpudebetræk, hvilket giver sengetøjet et klassisk look. Spejlkanten er 5 cm.

Sengetøjet er OEKO-TEX certificeret, hvilket er din garanti for at sengetøjet er testet og fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. Sengetøjet kan baskes på 60 grader i din vaskemaskine. Husk at vaske sengetøjet på vrangen og luk lynlåsen, når du vasker det. På den måde passer du bedst på dit sengetøj. Sengetøjet kan også tåle at blive steget og komme i tørretumbleren.

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro