Sopire Comfort nakkestøtte hovedpude medium

DKK 799,00
På lager. Vi sender straks.
Varenummer:20.250.6050.456310.1354


Denne fantastiske hovedpude tilgodeser flere behov i én og samme hovedpude.
Spire Comfort nakkestøtte hovedpude kan vende på to måder. Vend den, med den faste og tykkeste del ned mod dine skuldre og oplev fantastisk støtte under din nakke.
Hvis du vender den tyndeste side ned mod dine skuldre vil du opleve en behagelig tilpasset hovedpude. Mange har gavn af at vende puden forskelligt fra nat til nat og andre vender puden i løbet af natten, for at opnå variation i deres sovestilling.

Denne anatomiske, vendbare hovedpude er inddelt i 4 rum. 3 rum, fyldt med behagelige, åndbare fiber. De yderste 2 rum, indeholder mere fyld end det midterste. Dette for at tilgodese, at du har behov for mere fyld, når du ligger på siden, end når du ligger på ryggen. Det 4. kammer strækker sig over hele langsiden og er en fast, formstøbt latexdel der sikrer dig optimal nakkestøtte.

Du kan regulere fyldet i hovedpuden, hvilket gør, at du kan tage fyld ud af puden for at få den højde, der passer netop til dig. Fyldemængden reguleres via pudens lynlås. Puden er allergivenlig, da den er lavet af naturlatex og fiberfyld.

Pudebetræk
Du kan få pudebetræk der passer til puden. Pudebetræk er med til at forlænge pudens levetid. Se pudebetræk her.

Størrelse: 45x63 cm
Fyld materiale: 100% fiber i de 3 kamre. Latex i nakkestøtten.
Vår: 100% bomuld
Nakkestøtte materiale: 100% latex
Vask: 40 grader
Tørretumbling: Ja

Læs om hvordan du vænner dig til din nye hovedpude her.