Sopire bambus fladlagen | Lys grå | 150 x 260 cm

Sopire bambus fladlagen | Lys grå | 150 x 260 cm

Før DKK 495,00
DKK 199,00
SparDKK 296,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Vi sender straks.

Når du først har sovet i bambus lagner, så vil du ikke sove med andet.

 

● Temperaturregulerende og åndbart

● Silkeblødt

● Svedabsorberende

● Antibakterielt

● 100% OEKO-TEX certificeret bambus
Beskrivelse
Restlager
Tilbuddet gælder kun så længe lager haves


Når du først har ligget med bambus lagener, så vil du ikke sove med andet. Sengesættet er lavet i 100% naturlig bambus uden brug af kemikalier.

Hvorfor vælge bambus?

Når du først har ligget med bambus sengetøj, så vil du ikke sove med andet. Bambus materialet har mange fantastiske egenskaber man hurtig bliver afhængig af. Det er et utrolig blødt og åndbart materiale, det har en silkeagtig overflade og da det er temperatur regulerende, vil du hurtig opleve at når det er koldt føles dit betræk lunt mens det på varme sommernætter er dejligt svalt mod huden.

Du vil også få en mere rolig og tør nat, specielt hvis du er en af de mange der har tendens til at svede om natten. Bambus har den effekt at det er utrolig svedabsorberende, det absorberer sveden til sig og frigiver det hurtigt igen. Og hvem ønsker ikke en tør nat?

Bambus er også antibakteriel og hjælper med at bekæmper bakterier så sengetøjet kan også bruges af allergiker og mennesker med følsom hud, da kroppen her oplever en anden ro da støvmider ikke kan leve i bambus sengetøjet.

OEKO-TEX
Vores bambus lagener er ligeledes OEKO-TEX certificeret, hvilket viser at produktet er fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier.

Vask
Vær opmærksom på at bambus lagnener skal behandles skånsomt i vask. Vi anbefaler at du vasker på 30 grader, da bambus lagener er antibakterielle, men bambus er også et følsomt materiale. Når bambus vaskes bliver det meget tungt, da det suger meget vand. Derfor er det en god ide at vaske lagener sammen med noget andet på 30 grader. Desuden skal centerfugeringen være på det laveste niveau. Når du køber bambus lagener er der en vaskeguide med.

Hør Alexander fortælle om bambus sengetøj i nedenstående video

Specifikationer
Materiale
100% Bambus
Mærke
Sopire
Design
Ensfarvet
Farve
Lys grå
Vask
30 grader
Oekotex
Ja, produktet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer.
Allergivenlig
Ja
Art
Fladt lagen 150x260 til enkeltseng

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro