Sopire bambus faconlagen mørk grå 90x200x35

1 anmeldelser
DKK 395,00
100% bambus
På lager. Vi sender straks.

Hvis du sveder meget eller har det varmt når du sover, så vil de lækre og bløde lagener af bambus højt sandsynligt være noget for dig. Bambus er temperaturregulerende, hvilket vil sige, at lagenet føles kølig, når du har det varmt og omvendt. Derudover suger bambus fugt mange gange bedre end f.eks. bomuld og afgiver det langt hurtigere. Derfor vil du opleve en langt mere tør søvn med disse lagnener. Du vil derfor ikke vågne op og føle, at du er helt våd på ryggen eller maven alt afhængig af hvordan du sover.
Lagenet er OEKO-TEK certificeret, hvilket betyder, at der ikke er sundhedsskadelige stoffer eller kemikalier i lagenet. Derudover så er bambus antibakterielt, hvilket vil sige, at husstøvmider har svært ved at leve i lagenet. Så hvis du er allergiker eller har følsom hud, så vil du godt kunne sove med dette lagen.

Der er en elastik hele vejen rundt i kanten på lagenet. Dette gør. at lagenet sidder for det skal. Lagenet har en højde på 35 cm. Det betyder, at lagenet kan nå om din topmadras og boksmadras.

TYPE: Faconlagen
STØRRELSE:  90x200x35 cm
MATERIALE:  100% Bambus
Anvendes til:Topmadrasser og/eller madrasser op til ca 30 cm højde
DESIGN:  Ensfarvet
FARVE:  Mørk grå
VASK:  Anbesfales 30 grader, kan dog vaskes ved 60 grader
TØRRETUMBLING:  Lufttørring anbefales. Ved brug af tørretumbler anvend laveste temperatur.
ELASTIK:  Ja, hele vejen rundt
ALLERGIVENLIG:Ja

Vælg det rigtige lagen. Læs med her.

Se vores øvrige bambusprodukter her


Hvorfor vælge bambus? Læs her!