Sengetøj i bambus

Sengetøj i Bambus

Bambus er en unik råvare, der egner sig rigtig godt til sengetøj.

Bæredygtig råvare

Bambus er først og fremmest en bæredygtig råvare – en af naturens egne perler. Bambus planten vokser hurtigere end nogen anden græstype i verden. Planten bliver hurtig fuldvoksen, og høstklar, og det er derfor ikke nødvendigt med skovrydninger. Dyrkning af bambus sker desuden uden brug af pesticider eller kunstgødning.
Det betyder helt konkret at du kan sove med god samvittighed med dit bambus sengetøj fra SOPIRE.

Blød finish

Det færdige materiale, som bliver brugt til sengelinnede har en unik blødhed, som langt hen af vejen minder om silke. Silke kan for nogle være et noget levende materiale, som opleves for glat omkring dyner og hovedpuder. Her adskiller bambussen sig, da den på netop det punkt minder mere om bomuld. Vores SOPIRE sengetøj i bambus er satinvævet. Det betyder at sengetøjet falder godt ned omkring dig, og bliver hvor det skal.

Kølende og svedabsorberende

En anden egenskab vi også kender fra silken, men som igen er at finde i bambus, er at det føles dejligt køligt mod huden. Det ånder på en helt anden måde end vi bl.a. kender fra bomuld.
Udover at være køligt, er bambus svedabsorberende. Det betyder at det absorberer din fugt hurtigt, og derved holder din krop langt mere tør og behagelig natten igennem. Bambus absorberer fugt 300% mere end bomuld.

Antibakterielt

Vores SOPIRE bambus sengelinnede vaskes ved 30ºC Dette skyldes  at bambus fra naturens hånd er antibakterielt. De naturlige antibakterielle elementer i bambusfibrene forbliver i dit sengetøj, selv efter mange vaske.

Sengetøj i bambus er velegnet til dig, som er støvmideallergiker – og du passer samtidig på miljøet.
Vi anbefaler at du lufttørrer dit SOPIRE bambus sengetøj, eller anvender laveste temperatur på din tørretumbler.

Montering

For at holde dit bambus sengetøj bedst muligt på din dyne natten igennem, er der på alle SOPIRE bambus dynebetræk isyet bændler, som kan bindes omkring hjørnerne i dynen. Desuden er alle dynebetræk fra SOPIRE med lynlås.

Stort udvalg

SOPIRE bambus sengetøj fås i de klassiske størrelser, og til alle sæt medfølger der hovedpudebetræk. Ønsker du ekstra hovedpudebetræk kan det tilkøbes. Serien af bambus sengetøj indeholder desuden skønne faconlagner til både enkelt og dobbeltsenge. Lagnerne er med elastik, som sikrer en god pasform til din seng.  
Bambus sengetøj fra SOPIRE er udført i smukke naturlige farver, som giver et klassisk og meget let udtryk i dit soveværelse.

Spørg om bambus

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til vores bambussengetøj. Kom ind i butikken, se, rør og hør. Eller ring til os på 97420277. Du kan også skrive en mail på info@sovn-comfort.dk
Hilsen Berit og Flemming

Se en lille film om bambus her


Vestjyllands største specialbutik med senge og tilbehør i den bedste kvalitet. Hos Søvn & Comfort er service og kvalitet i højsæde. Butikken er ejet af Flemming V. Kristensen, der har været i branchen siden 1980, samt Ergoterapeut Berit Kloster. Vores fornemste opgave er at finde den rigtige seng og det bedste tilbehør til kunderne. Ikke to mennesker er ens. Derfor har vi et bredt sortiment, vi som specialbutik kan stå indenfor. I afdelingen Hästens findes det komplette sortiment fra Hästens, hvoraf de fleste findes på vores lager til øjeblikkelig levering. I afdelingen "Søvn & Comfort" spænder udvalget af senge fra bla Dunlopillo og Wonderland over Sopire, Jensens og Curem.
Velkommen på:
HERNINGVEJ 76. 7500 HOLSTEBRO


Mandag:10.00 - 17.30
Tirsdag:10.00 - 17.30
Onsdag:10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag:10.00 - 17.30
Lørdag:10.00 - 14.00

Velkommen på:
Herningvej 76. 7500 Holstebro

Lig ikke søvnløs med spørgsmål til vore produkter. Vi sidder klar ved telefonen og vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Telefontid: mandag -fredag 10.00-17.30 Lørdag 10.00-14.00.

Søvn & Comfort   >   Holstebro    >   Tlf.: 97 42 02 77