Salg af Hästens udstillingsmodeller 2018
.
Så er det nu, hvis du vil sove i en eksklusiv Hästens seng, og samtidig gerne vil have et rigtigt godt tilbud.
Vi har netop åbnet op for salget af de kendte senge. Alle senge i vores udstilling i Holstebro sælges til en reduceret pris.

.

Vi rydder hele udstillingen

Indehaver af danmarks ældste Hästens butik Flemming Kristensen fra Søvn & Comfort i Holstebro fortæller at der plejer at være rift om sengene. "Det er altid lidt en fest når vi åbner for salget af Hästens sengene. Vi ved at mange går og drømmer i mange år, om en blåternet Hästens seng. Og for mange af disse, bliver salget af udstillingsmodellerne dét der sætter skub i drømmen, og gør den til virkelighed. "
Og det er hele udstillingen der sælges ud. Alle senge, både boksmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge. Alle senge i udstillingen er 2017 modeller.

Se Hästens senge her. BEMÆRK: Priser på udstillingsmodeller fåes i butikken

Når de er væk, er de væk!

Og man skal ikke vente for længe, hvis man drømmer om en Hästens seng på tilbud. For der er, i sagens natur, kun ganske få senge af hver Søvn & Comforts udstilling.

Ergoterapeut og medejer Berit Kloster fortæller at alle modeller fra Hästens findes i udstillingen og at disse modeller findes i 3 forskellige fastheder. Så det er muligt for alle at finde, lige netop den seng der passer bedst fra 2017 kollektionen.


.

Se den aktueller TV-spot her..

Ny modeller på vej

Ud over at udstillingsmodellerne fra 2017 skal fornyes, er der også nye sengemodeller fra Hästens på vej. De nye modeller kommer i løbet af efteråret og er godt nok nye,  men selvfølgelig stadig bygget i hånden af de rene naturmaterialer, som er ét af Hästens kendetegn.
De rene naturmaterialer er af afgørende betydning for både holdbarhed, åndbarhed og hygiejne i sengen.


KUN rene naturmaterialer

Om du køber en Hästens udstillingsmodel på tilbud, eller en frisk fra Søvn & Comforts store lager, ja så får du rene naturmaterialer. Ingen skum, latex og plastik. Kun uld, bomuld, krølhår, hør og svensk træ. Intet andet.
Det er bla også derfor en Hästens seng kan brøste sig af en levetid på omkring 30 år.


Se Hästens senge her. BEMÆRK: Priser på udstillingsmodeller fåes i butikken


Besøg Søvn & Comfort, Herningvej 76 - Holstebro
Telefon: 97 42 02 77
Mail: info@sovn-comfort.dk

Besøg os i Holstebro.
Se Hästens senge her. BEMÆRK: Priser på udstillingsmodeller fåes i
butikkenBesøg Søvn & Comfort, Herningvej 76 - Holstebro
Telefon: 97 42 02 77
Mail: info@sovn-comfort.dk

Vestjyllands største specialbutik med senge og tilbehør i den bedste kvalitet. Hos Søvn & Comfort er service og kvalitet i højsæde. Butikken er ejet af Flemming V. Kristensen, der har været i branchen siden 1980, samt Ergoterapeut Berit Kloster. Vores fornemste opgave er at finde den rigtige seng og det bedste tilbehør til kunderne. Ikke to mennesker er ens. Derfor har vi et bredt sortiment, vi som specialbutik kan stå indenfor. I afdelingen Hästens findes det komplette sortiment fra Hästens, hvoraf de fleste findes på vores lager til øjeblikkelig levering. I afdelingen "Søvn & Comfort" spænder udvalget af senge fra bla Dunlopillo og Wonderland over Sopire, Jensens og Curem.
Velkommen på:
HERNINGVEJ 76. 7500 HOLSTEBRO


Mandag:10.00 - 17.30
Tirsdag:10.00 - 17.30
Onsdag:10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag:10.00 - 17.30
Lørdag:10.00 - 14.00

Velkommen på:
Herningvej 76. 7500 Holstebro

Lig ikke søvnløs med spørgsmål til vore produkter. Vi sidder klar ved telefonen og vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Telefontid: mandag -fredag 10.00-17.30 Lørdag 10.00-14.00.

Søvn & Comfort   >   Holstebro    >   Tlf.: 97 42 02 77