Sengetøj i egyptisk bomuld

Materialet der bliver bedre med tiden

Materialet der bliver bedre med tiden

“Sengetøj betyder da ikke noget som helst. Man skal bare finde noget, som man synes er billigt og pænt.” Tænker du også sådan, når du skal købe sengetøj? Så tager du grueligt fejl. Det stof, du vælger at beklæde din dyne og pude med, har nemlig stor betydning for din nattesøvn, og derfor er det også vigtigt, at du vælger et materiale, der passer til dine behov. Men hvem vil så få glæde af egyptisk bomuld?

Egyptisk bomuld

Kvalieten af det fiber, der anvendes til sengetøj, afhænger af fiberens længde og tykkelse - og det kommer især til udtryk, når det gælder bomuld. Jo længere fiberen er, jo stærkere og finere tråd kan man spinde af den. Og det er netop derfor, at egyptisk bomuld giver den længste bomuldsfiber. Til sammenligning er amerikanske og asiatiske bomuldsfibre en del kortere.
Sengetøj i egyptisk bomuld

Sengetøj i egyptisk bomuld

Når man anvender egyptisk bomuld til sengetøj, opnår man et meget lækkert og slidstærkt sengesæt. Den lange, tynde, egyptiske bomuldstråd kan spindes og væves med forskellige teknikker. Og det er således ikke bare råmaterialet, der er afgørende for slutresultatet. Også forarbejdningen har stor betydning.

Når du vælger sengetøj i den rigtig gode, egyptiske bomuldskvalitet, kan du straks mærke forskellen. Men den helt store forskel viser sig måske først om mange år. Sengetøj i egyptisk bomuld bliver nemlig blødere og blødere, vask efter vask. Og selv om mange år, har du derfor stadig sengetøj i den dejligste kvalitet.

Vi har et stort udvalg af sengetøj og lagener   i egyptisk bomuld.
Har du ikke fået besvaret dine spørgsmål?

Har du ikke fået besvaret dine spørgsmål?

Har du brug for mere information og hjælp til at finde en god madras, der passer til dig? Så besøg os i vores butik i Holstebro og tag en snak med en af vores ekspedienter. Eller orientér dig i vores brede univers af dyner, puder og sengetøj på vores webshop.