Dunlopillo

I over 70 år har Dunlopillo været garant for fysisk og mentalt velvære, der giver størrer harmoni i hverdagen. Verden over foretrækkes Dunlopillo senge, madrasser og hovedpuder af mennesker, der ikke vil lade utilstrækkelig sovekomfort stå i vejen for deres livsudfoldelse.

De mange års erfaring med at udvikle og fremstille produkter, der giver fred til krop og sjæl, er i dag mere efterspurgte end nogensinde. Soveværelset er langt mere i fokus end tidligere. Man indretter sig, så man kan sove, læse, se tv og lege med børnene i soveværelset.

Læs mere om det fantastiske mærke Dunlopillo nederst på siden.

Læs mere om Dunlopillo her

Historien bag Dunlopillo går mere end 90 år tilbage. Den startede tilbage i 1920'erne, hvor Dunlopillo producerede deres første latexmadras. I løbet af dette årti når de frem til at udvikle flydende latex til brug i madrasser i 1929, og så var grundlaget for deres enorme succes lagt. I starten var deres produktion rettet mod fly og motorcykelsæder, men det tog ikke lang tid før Dunlopillos teknologier blev implementeret i andre produkter. Deres senge og madras rejse startede i hospitalsbranchen, hvor man blev leverandør af  madrasser med en helt særlig komfort, holdbarhed, og ikke mindst en hygiejnisk standard der var uhørt høj.

Dunlopillos latexteknologi


Fra fabrikkens egen gummiplantage fremstiller Dunlopillo naturlatex på verdens førende fabrik inden for netop latexprouktion. I en enkelt madras fra Dunlopillo er der tapninger der svare til 800 dage fra et latextræ, og netop denne gennemgående kvalitet i deres produktion er en af hovedårsagerne til, at Dunlopillo er elsket af mange verden over.

Dunlopillo - Et foregangsmærke for miljøet


Dunlopillo er ikke kun et mærker som giver god kvalitet og komfort. Når man køber Dunlopillo får man nemlig også god samvittighed med i købet. Dunlopillo er nemlig helt unikke i forhold til deres miljøbelastning, hvor de eksempelvis har installeret et højeffektivt vandrensningsanlæg, som ved at rense spildevandet holder vandforbruget på et minimum. Dertil kan du ligge det faktum, at de genbruger 95 procent af vaskeprocessen. Og i øvrigt har de et kæmpe solcelleanlæg, som dækker 30 procent af produktionen.

Så kig selv de mange Dunlopillo produkter igennem herover med det samme, og find netop dine favoritter idag.