Dunlopillo senge

Med en seng fra Dunlopillo er du sikret komfortabel søvn på natur-latex. Dunlopillo har gennem årtier produceret senge i latex, åndbart, komfortabelt og slidstærkt.  De har derfor opnået en stor erfaring, som du kan få glæde af lige her. Du kan købe din næste Dunlopillo seng med det samme, eller læse endnu mere om os og vores udvalg af Dunlopillo senge på bunden af siden.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om Dunlopillo senge her!

Her kan du læse meget mere om vores udvalg af lækre senge fra Dunlopillo, eller  bare læse mere om  Søvn & Comfort generelt.

Der er flere fordele ved at købe en seng fra Dunlopillo. Af eksempler kunne der nævnes:
Åndbarhed
Allergivenlig
Fleksibel
De 7 komfortzoner

Den første fordel er åndbarhed.
Når man vil have den bedst mulige søvnkomfort, er det ikke kun dine dyner der skal være luftige og friske. Men det er ikke så nemt at hænge en hel seng ud, som det er med en dyne og en pude. Derfor er Dunlopillo senge designet således at de selv ånder. Alle deres madrasser er selvventilerende, grundet deres naturlatex.

Den anden fordel er deres allergivenlighed.
Du bliver udsat for nok når du er vågen, og der er ingen grund til at det skal fortsætte når du lægger dig til at sove. Derfor er alle senge fra Dunlopillo allergivenlige, således du kan være sikker på at du og din familie ikke bliver udsat for noget skadeligt om natten.

Den tredje fordel er  fleksibiliteten.
Igen er det Dunlopillos naturlatex der er på spil. Den sørger nemlig for at du og din familie opnår den bedst mulige komfort når i sover. Hvad enten du er typen der vender og drejer sig, eller om du er en af dem der ligger helt stille, så er en seng fra Dunlopillo perfekt.

Den fjerde fordel er de 7 komfortzoner.
Din krop er ikke ens, og de forskellige dele af din krop har også forskellige behov. Med Dunlopillo senge for du glæden af de 7 komfortzoner. De 7 komfortzoner er lavet specielt for, at du skal få den optimale søvn, uanset hvordan du vender og drejer dig. Dine ben kan slappe af, din ryg kan slappe af, dine skuldre, din len, dit hoved, ja hele din krop slapper helt af.

Uanset hvilken Dunlopillo seng du vælger, kan du altså være sikker på at du får dig en super lækker seng. Hos Søvn & Comfort bringer vi den i øvrigt fragtfrit ud til dig, uanset hvor i landet du bor. Så se bare at slå til med det samme!