Anatomic hovedpude fra Ringsted Dun | 50 x 70 cm

Anatomic hovedpude fra Ringsted Dun | 50 x 70 cm

Før DKK 1.299,00
DKK 399,00
SparDKK 900,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Vi sender straks.

●  Lækker hovedpude

●  Hovedpude med andedun

●  Mulighed for at folde puden

●  OEKO-TEX certificeret

●  God til dig der ligger på maven
Beskrivelse
Denne anatomic hovedpude er super blød og lækker. Hovedpuden er fyldt med 70 % andedun og 30 % fjer. Hovedpuden er betrukket med 100% bomuld.
Firkanten i midten af puden er med til at give dejlig støtte til dit hoved og nakke. Hovedpuden er god til dig, som gerne vil ligge på maven. Hovedpuden kan bukkes. Du får derfor mere støtte til din nakke og hovedet, når du ser tv eller læser i en bog.

Puden måler 50 x 70 cm.

Anatomic hovedpuden er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at hovedpuden er testet og fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. Derudover er hovedpuden NOMITE certificeret. Det vil sige, at hovedpudens vår er så tætvævet at levende organismer som husstøvmider har svært ved at trænge ind i puden.

Puden kan vaskes ved 60 grader i vaskemaskinen. Derudover kan den også tåle at komme i tørretumbleren. Vi anbefaler, at du en gang i mellem smider hovedpuden i tørretumbleren for at lade dunene tørre ud, så de bevare spændstigheden. Du giver dermed hovedpuden bedre forudsætninger for at holde længere.

Hovedpuden er produceret i Danmark af Ringsted Dun.

Bemærk!
Hovedpuden er en restvare, hvilket er årsagen til at puden er så markant nedsat. Vi har et begrænset antal. Tilbuddet gælder kun så længe lager haves.
Specifikationer
Type
Dunhovedpude
Størrelse
50 x 70 cm
Fyld
Andedun
Fyld vægt
850 g
Vår
100% bomuld
Vask
60 grader
Tørretumbling
Ja
Klasse 1 dun er anvendt
Ja
Downafresh
ja
Oekotex
Ja
Produktion
Dansk

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro